Lækre amerikanske fuldkorns pandekager

Som de gør i staterne og med fuldkorn. Det er lidt af en sjældenhed, men passer rigtigt godt til f.eks. brunch.

Til 4 personer
  • 1 1/4 dl hvedemel
  • 1 1/4 dl fuldkornsmel
  • 1/2 dl havregryn
  • 1/2 dl majsmel
  • 2 spsk brun farin
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2 1/2 dl letmælk
  • 1/2 dl naturel yoghurt
  • 1 spsk olie
  • 1 æg (stort)

Bland de tørre ingredienser (mel, havregryn, majsmel, brunt sukker, bagepulver, og salt), og rør godt. Bland de våde ingredienser godt, og tilsæt tør blanding. Rør godt indtil glat.

Hæld ca. 1 dl dej pr. pandekage på en varm slip-let stegepande. Vend pandekagen når kanten er gyldenbrun.

Servér med ahorn sirup eller light marmelade. Fantastisk til brunch!

Indsendt af
d.
12.05.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.05.05.
Kategori: