Krydret gulerodskage

Her bruges krydderier som ingefær, kanel og muskat til at give det sidste pift og spændende smag.

Ingredienser
  • 2 1/2 dl rapsolie
  • 3 dl sukker
  • 4 1/2 dl gulerødder (fintrevet)
  • 3 1/2 æg
  • 4 dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk revet muskatnød
  • 1 1/2 tsk kanel
  • 1 tsk ingefær
  • evt. 1 dl mandler (meget grofthakkede)

Pisk olie og sukker hvidt.
Kom gulerødderne i dejen og derefter æggene et ad gangen.
Bland de tørrede ingredienser og kom det i dejen, rør de hakkede mandler i til sidst.
Hæld dejen i en raspdrysset form.
Bages ved 200 grader i ca 40-45 min.

Indsendt af
d.
13.05.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.05.05.
Kategori: