Italienske hakkebøffer

Italienske hakkebøffer i varm tomatsovs krydret med skønne krydderier.

Ingredienser
  • 600 g hakket oksekød
  • salt
  • peber
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk olie

Sovs

  • 2 løg (grofthakkede)
  • 2 fed hvidløg (knuste)
  • 3 spsk olivenolie
  • 1/2 kg tomater (evt. fra dåse)
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 dl hvidvin (eller rødvin)
  • salt
  • peber
  • 2 spsk kapers (hakkede)
  • grønne oliven
  • sorte oliven

Form kødet til bøffer og krydder dem med salt og peber. Steg dem i smør på en pande. Hold dem varme.

Lad de grofthakkede løg snurre sig klare i en gryde. Kom de knuste hvidløgsfed i sammen med flåede, grofthakkede tomater. Krydder med salt, peber, timian og rosmarin. Hæld vinen ved og lad sovsen snurre uden låg i 15 - 20 min. Smag den godt til.

Rør kapers og oliven i og smag til.
Anret bøfferne i den varme tomatsovs kom lidt finthakket kapers og lidt tomatsovs på hver bøf.

Løse ris eller kogt pasta serveres til.

Indsendt af
d.
13.08.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.08.03.
Kategori: