kylling i folie

Ingredienser
  • 4 kyllingebryst uden ben og skind
  • 4 skiver ananas fra dåse
  • 1 porre i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt i tynde stykker
  • 50 g slikærter i stykker
  • 100 g champignoner

MARINADE

  • 3 spsk sojasauce
  • 1 tsk sukker
  • 1 dl vand
  • 1 tsk stødt ingefær

kyllingebrysterne skæres i tynde strimler.
ingefæren skrælles og rives på den fine side af jernet.
blandes med sukker og sojasauce og heri lægges kyllingebrysterne.
vend dem et par gange eller kom det i en skål med låg så kan man ryste dem ind imellem.
lad kyllingebrysterne marinere et par timer,eller helst fra den ene dag til den anden.
læg 4 stk folie på bordet og fordel kødet og grønsagerne herpå.
luk folien godt til i en spids og sæt pakkerne i et ovnfast fad.
ovn ved 220 grader i ca 30 min.

Indsendt af
d.
18.05.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.05.05.
Kategori: