Urtelaks ovnbagt

Ingredienser
  • 4 laksefileter
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 250 g champignoner
  • 1/2 squash
  • 1/2 dl jomfruolivenolie
  • 1/4 dl citronsaft
  • 3 spsk hvidløg (knust)
  • 1-1½ spsk estragon
  • salt, peber og lidt margarine til sautering (Becel eller lign.)

Jomfruolivenolie, hvidløg, estragon og citronsaft blandes i en skål og hældes over laksefileterne (skal trække min. 30 minutter i køleskab).
Rød og grøn peber, squash og champignon renses og skæres i grove tern og sauteres i ca. 5 min. i lidt margarine. Smages til med salt og peber.
Grøntsagerne placeres i bunden af et ildfast fad (skal IKKE smøres).
Laksen lægges ovenpå og den resterende marinade hældes over retten.
Bages i en forvarmet ovn ved 200 gr. i ca. 20 min.
Serveres med pasta og evt. ciabattabrød.

Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori: