Bahmi Goreng (kinesisk nudelret)

En herlig kinesisk ret med nudler, hakket flæsk, pølser rejer og gode grøntsager. En herlig blanding som virkelig smager af noget.

Til 3 personer
  • 350 g kinesiske ægnudler
  • 300 g hakket svinekød
  • 200 g pølser
  • 50 g rejer
  • 50 g skinke
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg (eller hvidløgspulver)
  • 100 g bønnespirer
  • 100 g grønne bønner
  • 100 g porre
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 bdt purløg
  • olie el. margarine
  • 1 tsk ingefær
  • 1 spsk sød sojasauce
  • 1 citron

Kog nudlerne som angivet på pakken. Løg og purløg snittes fint. Lav små kødboller af det hakket kød og steg dem i en wok eller en stor stegepande med pølserne. Så tilsættes nudlerne og det hele lynsteges - herefter kommes alle grøntsagerne, sojasauce, rejer, skinke og krydderier i, tilsæt salt og peber og lynsteg til retten er rygende varm. Anrettes på en tallerken pyntet med hakket grøntsager i eddike.

Serveres med sojasauce og sambal Oelek eller Sambal Main (hot el. mild peberpasta) efter behag samt Kroepoek (rejebrød)

Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori: