Kinesisk tomat suppe

En tomatsuppe i den kinesiske tradition med en lille smule skinke og kyllingekød tilsat.

Til 4 personer
  • 1 l oksebouillon
  • 50 g mel
  • 100 ml mælk
  • 3 spsk tomatpuré
  • 1 tsk malteddike
  • 1 knsp hvidløgspulver
  • 2 spsk sukker
  • lidt skinke
  • lidt kogt kyllingekød
  • 2 tsk sherry
  • 50 ml fløde
  • salt
  • 1/2 tsk det 3. krydderi

Bring bouillonen i kog.
Lav en blanding af: mel, mælk, tomatpuré, malteddike, hvidløgspulver og sukker. Kom blandingen i den kogende bouillon under omrøring. Lad det simre i ca. 5 min. Tilsæt kødet og lad suppen simre lidt inden den tages af.
Tilsæt fløde, sherry, salt og det 3. krydderi.
Nu er suppen klar til servering.

Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori: