Kinesisk fiskesuppe

Torsk skæres i tynde skiver og der laves en god sauce som skiverne marineres i. Dernæst laves den dejlige suppe.

Til 4 personer
  • 1 l fiskefond (evt. fra fiskeben)
  • 200 g torskefilet (frossen)
  • 2 spsk mel
  • 3 løg (små)
  • 1/2 tsk det 3. krydderi
  • 1 fed hvidløg (eller 1 tsk hvidløgspulver pr fed)
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 2 spsk sherry
  • 1 spsk kinesisk sojasauce
  • salt
  • peber

Skær den dybfrosne torskefilet i meget tynde skiver (nemmest imens fisken endnu er frossen). Lav en sauce af mel, sojasauce, hvidløg og koldt vand. Lad fiskeskiverne marinere i denne sauce i mindst ½ time. Skær løgene i meget tynde ringe. Bring fonden i kog. Tilsæt løgene, fiskeskiverne med marinaden, rør godt. Lad suppen koge i 3 min. Til sidst tilsættes salt, peber og det 3. krydderi.

Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori: