Mexico bøf med forårsløg og tomat

Ingredienser
  • 500 g hakket oksekød
  • 4 spsk tomatpuré
  • ½-1 tsk. tørret stødt chili
  • 2 skiver lufttørret skinke
  • olivenolie til stegning
  • salt
  • peber
  • 1 bdt forårsløg
  • 4 tomater
  • 3 ferskner
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • peber

Ælt kødet med skinke skåret i små stykker, chili og tomatpuré. Form kødet til 4 bøffer og steg dem ved middelvarme 4-5 min. på hver side.

Snit forårsløg, tomater og ferskener groft. Damp grønsagerne 4-5 min. Server med godt groft brød.

Tilbehør:

Groft brød.

Indsendt af
d.
20.08.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.08.03.
Kategori: