Ris Taffel

Det gode ved den her opskrift på ristaffel er, at den lækre sovs med tomat, karry og svinekød skal stå og simre i en times tid. I mellemtiden kan man nemlig forberede alle de andre ting, så det hele er klar på samme tid.

Til 10 personer
  • smør
  • 1400 g svinekød (i tern)
  • salt
  • 1 tsk karry
  • 120 g løg
  • 1/2 tsk ingefær
  • 1/3 tsk cayennepeber
  • 1/4 l svinebouillon
  • 230 g hakkede tomater
  • meljævning
  • 1 dl creme fraiche

Tilbehør:

  • peanuts
  • banan
  • agurk
  • rosiner
  • peberfrugt
  • kokosmel

Smelt smørret på en pande. Krydr svinekødet med salt og karry, og svits det i det smeltede smør.

Hak løgene fint, og lad dem svitse med.

Tilsæt ingefær, cayennepeber & svinebouillon.

Tilsæt de hakkede tomater, og lad retten simre i en times tid.

Jævn sovsen med meljævning, og lad den simre i yderligere 5 minutter.

Tilsæt til sidst creme fraiche, og rør godt rundt.

Lad det evt. simre i 5-10 minutter, hvis du lige skal færdiggøre det sidste tilbehør.

Tilbehør:
Peanuts
Bananer
Agurker
Rosiner
Peberfrugter
Kokosmel

Indsendt af
d.
25.06.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.06.05.
Kategori: