Chokoladekage m/ nødder

Bland nødder i din chokoladekage med denne opskrift.

Ingredienser
  • 300 g margarine
  • 500 g sukker
  • 4 æg
  • 350 g mel
  • 75 g kakaopulver
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 1/2 dl mælk
  • 1 dl vand (kogende)
  • reven skal og saft af 1 appelsin
  • ca. 50 g nødder (grofthakket)

Margarine og sukker røres sammen (med dejkroge)
Æggene røres i et ad gangen.
Mel, vaniljesukker, kakao og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken.
Appelsinskal, saft og nødder tilsættes dejen.
Til sidst tilsættes det kogende vand i dejen.

Del dejen i 2 dele, kom den i en smurt springform og bag ved 175 grader i ca. 1 time. (midt i ovnen).

Kagen er lidt klæg den første dag – har lang holdbarhed uden at tørre og kan med stor succes fryses.

Indsendt af
d.
21.07.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.07.05.
Kategori: