Bettinas broccolisalat

En broccolisalat med skinkestrimler og rødløg. Den skønne marinade smager pragtfuldt. Lad gerne brocclisalaten trække et par dage i køleskabet.

Til 6 personer
  • 325 g broccoli
  • 150 g skinkestrimler
  • 45 g rødløg

Marinade

  • 60 g fedtfattig mayonnaise
  • sødemiddel
  • rødvinseddike
  • salt
  • peber

Hak broccolitoppene groft – udelad stilken – og hak rødløget. Bland alle ingredienser sammen og forbered marinaden. Smag marinaden til og hæld den over og bland med salaten. Lad den trække – gerne et par timer eller 3 i køleskab.

TIPS. Salaten smager bedst hvis mayonnaisen ikke er helt fedtfri men har et fedtindhold på 5-10%.

Indsendt af
d.
21.07.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.07.05.
Kategori: