Reje/Rissalat

Til 10 personer
  • 225 g ris (kogte)
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 ds majs
  • 250 g ærter
  • 400 g rejer

Dressing

  • 300 g mayonnaise
  • 1/2 l creme fraiche
  • saft af 1 citron
  • saft fra majs
  • 2 spsk HP sauce
  • 3 1/2 spsk ketchup
  • salt
  • peber

Kog ris.
Snit peber.
Bland peber ris og majs.
Rør dressingen sammen og kom ca halvdelen i risblandingen.
Hældes derefter i en skål.
Ærterne lægges i en krans rundt i skålen og rejerne i midten.
Serveres med dressing og et lunt flutes.

Indsendt af
d.
21.07.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.07.05.
Kategori: