Varm krydderpastasalat

Til 4 personer
  • 250 g pastaskruer
  • 1 1/2 rød peberfrugt
  • 3 forårsløg
  • 100 g revet ost (max. 10% fedt)
  • 1 tsk timian
  • 1 1/2 tsk basilikum
  • 1 1/2 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • lidt margarine til sautering
  • 1 1/2 spsk hvidløg (knust)

Kog pastaen og lad den så idet varme vand mens rød peber i tern og skårne springløg/forårsløg svitses i lidt flydende margarine. Tilsæt alle krydderier og lad småsimre i ca. 3 minutter.
Bland pasta med grøntsagsblandingen og sæt den i ovnen ca. 5 min. ved 200 gr. Hæld revet ost over og giv retten yderligere ca. 10 min eller til osten er smeltet.

Kan serveres med kyllingestykker krydret med f.eks. knust hvidløg, salt, peber og paprika.

Indsendt af
d.
26.07.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.07.05.
Kategori: