Indisk karrysuppe med rejer

En klassisk indisk suppe med karry. Rejer og fløde tilsættes efter suppen er kogt.

Til 6 personer
  • 1/2 porre
  • 2 æbler
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 løg
  • 30 g margarine
  • 2 1/2 tsk karry
  • 1 l bouillon
  • 2 dl langkornede ris
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • 200 g rejer
  • salt
  • hvid peber

Gør grøntsagerne klar.
Skær porre og bladselleri i skiver. Hak løget og riv æblerne groft.
Smelt margarinen i en gryde, ”brænd” karryen af deri, mens det bruner let.
Svits grøntsagerne deri.
Tilsæt bouillon og ris, og lad retten koge i 20 min.
Tilsæt fløde og rejer – suppen må derefter ikke koge, da rejerne så bliver hårde og kedelige.

Smag til med salt og hvid peber og måske mere karry.

Indsendt af
d.
10.08.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.08.05.
Kategori: