spinatcreme

Det er vanskeligt at angive mængden på de forskellige ingredienser, idet det kommer mere an på konsistensen, som skal være cremet.

Til 4 personer
  • 1 ps frossen spinat
  • creme fraiche 18% (hvis opskriften ønskes fedtfattig kan dette ændres til drænet A38)
  • bladselleri
  • kørvel (tørret)
  • tørret estragon
  • salt
  • peber

Spinat skal være helt optøet og drænet for væde. Hvis der bruges til eksempel 400 g spinat, så skal der bruges 100 g bladselleri (dvs. 1/4 i forhold til spinat). så blandes Creme fraichen i der skal tilsættes en sådan mængde, at spinaten virker cremet 1½ dl (evt. lidt mere). Så tilsættes kørvel og estragon efter behag. Husk at starte med en lille mængde (1 tsk af hver) og lade cremen trække før der tilsættes mere. Skal trække ca. 1 time og smages til med salt og peber.

Indsendt af
d.
15.08.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.08.05.
Kategori: