Irsk stuvning

Irsk stuvning med et rustikt feel. Meget forberedelsestid kræver den ikke - og i simretiden får grøntsagernes smage rigtigt lov at træde i karakter. En frydefuld, lun gryde fyldt med vitaminer og fattig på kalorier.

Til 4 personer
  • 620 g kyllingebryster (eller kalkunbryst)
  • 600 g hvidkål
  • 200 g porre
  • 300 g gulerødder
  • 100 g knoldselleri
  • 3 dl vand
  • 2 bouillonterninger
  • salt
  • peber

Kødet skæres i tern og svitses i en gryde uden fedtstof.
Grøntsagerne renses og snittes i mindre stykker og tilsættes sammen med vand og krydderierne. Simrer ca. 1 time, rør af og til i gryden. Kan evt. jævnes med lidt mel.
Er fryseegnet.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori: