Karrykål

Oksekød, løg, gulerødder og hvidkål steges i karry og serveres med en skive rugbrød eller kogte kartofler.

Til 4 personer
  • 1 hvidkål
  • 1 løg (stort)
  • 2 gulerødder (store)
  • 500 g hakket oksekød (10%)
  • 1 spsk karry
  • olie
  • salt
  • peber
  • vand

Olien varmes i en stor gryde og karryen kommes i. Brun oksekødet deri. Brun de finthakkede løg.

Gulerødderne rives meget groft eller skæres i skiver og kommes sammen med den fintsnittede hvidkål i gryden.

Krydres med salt og peber og der hældes vand på til det dækker kålen. Rør det hele sammen og kog i ca. en halv time indtil kålen er mør.

Serves med en skive rugbrød eller kogte kartofler.

Indsendt af
d.
01.11.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.11.05.
Kategori: