Æbletærte

En dejlig opskrift på æbletærte, som enten serveres med flødeskum eller creme fraiche.

Til 4 personer
  • 150 g sukker
  • 150 g margarine
  • 150 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 æg
  • 1 dl mælk

Fyld

  • 2 1/2 æbler i både
  • kanelsukker

Sukker røres sammen med blødgjort margarine.
Æggene røres i en af gangen. Piskes let.
Tilsæt mel og bagepulver og rør godt rundt, indtil dejen bliver en fin masse. Hvis den er meget sej så tilsæt 1 dl mælk.

Smør en rund springform.
Sæt dejen i formen, fordel massen godt rundt i springformen, da den muligvis stadig kan være sej.
Æblebådene presses godt ned i dejen og kagen drysses med kanelsukker.

Forvarm ovnen.
Bages ved 200 grader i ca. 30 min, eller til dejen er fin gyldenbrun.

Æbletærten serveres enten med flødeskum eller creme fraiche.

Indsendt af
d.
03.11.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.11.05.
Kategori: