Hakkebøf med gorgonzola

Hakkebøffer med gorgonzola ost. Tilbehør med kartofler og tyttebærsyltetøj.

Til 4 personer
  • 400 g hakket kalvekød
  • 40 g gorgonzola
  • salt
  • peber (groftkværnet)
  • 2 tsk majsolie

Tilbehør

  • 600 g kartofler (små)
  • 2 tsk olie
  • 4 porrer
  • tyttebærsyltetøj
  • bredbladet persille

Del kød og ost i 4 portioner. Flad kødet let ud og læg osten på. Fold og pak kødet om osten og form til firkantede bøffer. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side. Tag kødet op, hold det varmt og kog panden af med lidt grøntbouillon.

Skær tætte, dybe snit i kartoflerne, de skal dog hænge sammen i bunden. Smør med olie og bag kartoflerne møre i ovnen ved 225 grader, ca. 20 minutter.

Snit porrerne i lange stykker på skrå, damp dem møre og server til bøfferne med sky, kartofler og tyttebærsyltetøj.

Indsendt af
d.
09.09.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
09.09.03.
Kategori: