Karry Kylling-suppe

En dejligt krydret og cremet suppe med kylling, karry og grøntsager. God til de kolde aftener.

Til 4 personer
  • 1 kylling
  • 1 1/2 l vand
  • persille eller persillerod
  • 1 spsk salt
  • 4 peberkorn
  • 2 laurbærblade
  • 1 porre
  • 20 g margarine
  • 2 spsk karry
  • 2 spsk mel
  • 4 skalotteløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dl fløde
  • salt
  • peber
  • ingefær
  • koriander
  • flute (lunt)

Smelt margarinen, svits karryen heri og derefter tilsættes melet.
Spæd med suppen.
Løg og peber tilsættes og koges med 20 minutter.
Fløde og krydderier tilsættes.
Kødet fra kyllingen tilsættes.

Indsendt af
d.
12.11.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.11.05.
Kategori: