Ristet Laks

Ingredienser
  • 150 g. skind og benfri fersk laks
  • 1/2 tsk olie
  • salt
  • peber
  • asparges i valgfri mængder

Yoghurtsovs

  • 2 spsk let-eller skummetmælksyoghurt
  • 1 1/2 tsk fransk sennep
  • dild (Finthakket)
  • 20g. lakse eller løjrogn / kaviar
  • citron

Pensl laksen med olie og drys med salt og peber.
Grill eller steg den hurtig på begge sider. Den bliver let tør hvis den steger for længe. Grilltid ca.4-6 min.
Rør yoghurt, sennep og dild sammen, med halvdelen af rognen. Server den varme fisk med nykogte asparges og sovsen.
Drys resten af rognen over og læg et stykke citron ved til at presse over.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori: