Kalkun Stroganoff

Til 4 personer
  • 400 g kalkunbryst i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvedemel
  • 2 løg (finthakket)
  • 1 spsk paprika
  • 1 1/2 spsk tomatpuré
  • 2 1/2 dl hønsebouillon
  • salt
  • peber
  • 500 g svampe i kvarte
  • 1 dl creme fraiche
  • kartoffelmos

Vend kødet i melet. Svits løgene let i olien. Svits kødet hurtigt - det må ikke tage farve. Tilsæt paprika, tomatpuré og hønsebouillon, og lad retten snurre under låg i 7-10 minutter. Smag til med salt og peber. Kom svampe og creme fraiche i og lad retten simre yderligere 5 minutter til kødet er mørt. Server med kartoffelmos.

Indsendt af
d.
28.11.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.11.05.
Kategori: