Chilli Con Carne ala Marlene

Til 4 personer

Kødsovs

  • 500 g oksekød
  • 1 løg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 ds kidneybønner i chilisauce
  • 1 1/2 chili (stærke)
  • salt
  • peber
  • smag evt. til med tabasco

Ris

  • ris (til 4 personer)
  • 2 peberfrugter (store)

Dressing

  • 500 g creme fraiche
  • 4 fed hvidløg
  • smag til med salt
  • smag til med peber
  • smag til med sukker

Ris:
Kog risene og sæt dem til afkøling.
Skær peberfrugterne i tern og bland dem i de kolde ris.

Kødsovs:
Skær løget i fine tern og brun det i en tykbundet gryde, tilsæt derefter kødet, rør til det er blevet brunt. Tilsæt derefter hakkede tomater, finthakkede chilier, chili beans og salt og peber. Lad det simre i 30 min. gerne mere.

Dressing:
Bland fint hakket hvidløg i creme fraicen, tilsæt salt, peber og sukker.

Servering:
Tag først kødsovs.
Derefter ris med peberfrugt.
Og til sidst dressing.

Indsendt af
d.
04.01.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.01.06.
Kategori: