Marinerede svinekoteletter på grill

Du er sikret, at den liflige duft fra grillen ikke skuffer, når du sørger for at marinere svinekoteletterne delikat. Denne variant tilføjer kødet saft og klassisk barbecue-smag med et pikant anstrøg af hvidløg.

Til 4 personer
  • 1 spsk grillolie
  • 1 spsk barbecuesauce
  • 1 spsk tomatpuré eller ketchup
  • 1 1/2 fed hvidløg (presset)
  • 1 tsk sukker
  • 4 svinekoteletter eller filet

Rør olie, barbecuesauce, tomatpuré/ketchup, hvidløg og sukker sammen i en skål.

Kom marinaden på koteletterne med en pensel og lad det hvile i min. 60 min. Gem marinaden.

Pensl kødet med marinaden endnu en gang og læg det på grillen til det er mørt. Pensl også kødet undervejs, imens det steges.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori: