Salat af krebsehaler

Først laves en dressing som skal trække lidt i køleskabet. Dernæst laves den vidunderlige salat med avocado og krebsehaler.

Til 4 personer
  • 1 glas rød kaviar (lille)
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 avocadoer
  • 2 spsk løg i fine tern
  • 2 dl creme fraiche
  • 200 g krebsehaler
  • salat
  • salt
  • peber

Først røres, creme fraichen, citronsaft, løg, og halvdelen af kaviaren sammen. Derefter smages det til med salt og peber. Det er en god ide at lade dressingen stå og trække i køleskabet i lidt tid. Dette gør dressingen mere lækker og fuld af smag.

Herefter skæres salaten i strimler, hvorefter de lægges ud på tallerkenerne.

Nu skæres avocadoerne midt over, stenene tages ud og skrællen pilles af. Skær avocadoerne i skiver. De lægges også på tallerkenerne, hvor de spredes ud i en vifteform. Herefter kommes der en god klat dressing ved siden af og krebsehalerne kommes ovenpå.

Til sidst pyntes det med kaviar.

Kan serveres med nogle få skiver citron og nybagte flutés.

Indsendt af
d.
22.01.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.01.06.
Kategori: