Kalkungryde

Kalkunbryst, ananas, rosiner og piskefløde er hovedingredienserne i denne gode gryderet.

Til 4 personer
  • 1 kalkunbryst (lille)
  • 1 ps marinade (allround)
  • 1 ds ananas i skiver
  • 100 g rosiner
  • 1/4 dl piskefløde
  • majsstivelse
  • salt
  • peber
  • salat
  • agurk
  • tomater
  • ris

Kalkunbryst skæres i tern og lægges i marinaden en times tid. Kalkun samt marinade kommes i varm gryde og steges indtil kalkunstykkerne har taget farve. Herefter kommes rosiner, ananas + lidt af væden i og smages til med salt og peber.

Efter ca. 10 min. kommes resten af væden i samt fløde og jævnes med majsstivelse.

Retten serveres med løse ris og salat.

Indsendt af
d.
23.01.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.01.06.
Kategori: