Marinerede sild

Marinerede sild hører til enhver god påske eller julefrokost. Særligt lækkert med en hjemmelavet karrysalat.

Ingredienser
  • 1,3 kg sild (frisk og rå uden skind)
  • 5 dl eddike
  • 1 1/2 l vand
  • 12 1/2 hvide peberkorn
  • 6 spsk salt
  • dild

Alle ingredienserne kommes i en skål eller anden beholder som er mulig at lukke tæt. Sildene skal ligge i lagen i minimum et døgn i køleskabet (lad dem gerne ligge i to døgn, så de rigtig kan trække lagen til sig). Du skal løbende røre i sildene. De er klar når de er blevet helt hvide.

Denne portion (eller en del af den) kan evt. videre forarbejdes til karrysild, sennepssild eller hvidløgssild.

Indsendt af
d.
27.01.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.01.06.
Kategori: