Olsens Mørbrad

En dejlig dansk opskrift på mørbrad der brunes og tilsættes tomat og bouillon.

Til 4 personer
  • 2 svinemørbrader
  • 1 løg
  • 1 peberfrugt i strimler
  • 100 g bacontern
  • 250 g champignoner
  • 2 tsk paprika
  • 1/2 dl tomatpuré
  • 3/4 l oksebouillon
  • 1/2 l piskefløde
  • salt
  • peber
  • majsstivelse
  • evt. hvidløg

Svinemørbraden skæres ud i bøffer steges og krydres med salt og peber.
Løg, peberfrugt, bacon og champignoner brunes i smør eller olie. Paprika tilsættes og bruner med. Så tilsættes tomatkoncentrat og oksebouillon.

Lad det simre i ca. 20 min og hæld fløden ved. Smag til med salt og peber. Jævn med majsstivelse.

Indsendt af
d.
03.03.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.03.06.
Kategori: