Minutbøf

Lav gode minutbøffer med nogle skiver oksekød og en sovs med bouillon og fløde.

Til 4 personer
  • 1 æg (sammenpisket)
  • 4 spsk margarine (eller smør)
  • 4 skiver oksekød (tynde)
  • lidt salt
  • peber
  • 1 1/2 dl rasp
  • persille (hakket)

Sauce

  • lidt salt
  • lidt peber
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 1/2 dl madlavningsfløde 13%
  • 2 1/2 dl oksebouillonterning

Tag kødskiverne og bank dem med hånden. Kom krydderier og rasp op på en tallerken og mix det sammen. Vend nu kødskiverne i æg og derefter i raspblandingen. Tag en stegepande og smelt fedtstoffet. Steg kødskiverne på begge sider til de er mørke. Kom kødskiverne på et fad og hold dem varme.

Sauce:
Tag en pande og pisk hvedemelet godt ud i fedtstoffet og kom derefter bouillonen og fløden op i, og lad det koge lidt. Smag den til med salt og peber. Hæld til sidst saucen over kødet og drys lidt persille over.

Indsendt af
d.
02.04.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.04.06.
Kategori: