Glarmestersild

Ingredienser
  • 3 spegesild (store)
  • 2 dl sukker
  • 5 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 50 g peberrod
  • ca. 10 hvide peberkorn (hele)
  • ca. 10 nelliker (hele)
  • ca. 10 allehånde (hele)
  • 2 gulerødder
  • 3 laurbærblade
  • 3 rødløg

Klargør fiskene, lad dog rygben og skindet sidde på. Skyl fiskene. Kom dem i vand og lad det stå i 24 timer, vandet skal skiftes en gang. Læg fiskene på noget køkkenrulle og tør dem. Tag en god kniv og skær fiskene ud i store skykker.

Klargør gulderødder, løg og peberrod og skær det ud. Hak kryderierne. Kom sukker, vand og eddike i en gryde og få det i kog, lad det herefter blive køligt. Kom løg, sild, gulerødder, krydderier og peberrod i en krukke, kom herefter sukker blandingen over. Stil det et koldt sted i 3 dage inden det bruges.

Indsendt af
d.
19.06.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
19.06.06.
Kategori: