Fedtfattig gryderet

Ingredienser
  • 4 dl vilde ris
  • 1 1/2 ds flåede tomater
  • 1/2 peberfrugt
  • feta (efter eget behov)
  • 2 dl majs
  • 1/2 rød chili (frisk)
  • 3/4 løg
  • hvidløg (efter eget behov)
  • 200 g skinke (mild)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 dl oregano
  • 1/2 tsk paprika

1. Kog risene.
2. Peberfrugt, chili, løg og hvidløg hakkes og svitses i en stor gryde.
3. Brun kødet i gryden.
4. Hæld de flåde tomater i gryden og tilsæt ris, krydderi og majs.
5. Lad gryderetten simre 5 minutter og server med de kogte ris.

Indsendt af
d.
05.07.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.07.06.
Kategori: