Fyldte zucchini

Til 4 personer
  • 2 1/2 dl revet ost
  • 300 g squash
  • salt
  • peber

Fyld til zucchinierne

  • 1 æg
  • 200 g kvark
  • 1 tsk grønne peberkorn (syltede og hakket)
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 1 spsk frisk basilikum (hakket)
  • salt
  • næsten 1 dl naturel yoghurt

Zucchini fyld: Kom yoghurt og kvark op i en skål og rør det sammen, kom herefter frisk basilikum, æg, grønne peberkorn, hvidløg og passende salt i. Vask zucchinien og skær den ud i skiver af 3 cm. Skrab indmaden ud, men lad en lille bund være tilbage. Hak indmaden i mindre stykker. Kom skiverne i et ovnfast fad, og drys stykkerne af indmaden rundt om, samt salt og peber. Kom blandingen i og slut af med osten. Kom dem i ovnen i 20 til 25 minutter ved 175 til 200 grader.

Indsendt af
d.
22.07.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.07.06.
Kategori: