Ovnstegt svinemørbrad

Nem og ligetil opskrift på ovnstegt svinemørbrad.

Til 4 personer
  • 500 g svinemørbrad i marinade
  • lidt smør eller margarine
  • 1 dl rødvin
  • frisk timian
  • 1 løg skåret i både
  • salt
  • peber
  • 137 1/2 g revet ost

Skær mørbraden ud i cirka 6 tykke bøffer, krydr dem med salt og peber, og brun dem på panden i lidt smør eller margarine. Læg bøfferne i et ildfast fad, og tilsæt 1 deciliter rødvin, frisk timian, løgbådene og lidt salt. Kog panden af i cirka 5 deciliter vand, og hæld afkoget i det ildfaste fad. Varmes i en forvarmet ovn, ved 200 grader i cirka 20 minutter. Derefter hældes den revne ost over, og det hele får cirka 5 minutter mere i ovnen, til osten er smeltet. Osten bør ikke blive brun, men kun smelte. Tag bøfferne ud, og si vandet fra bøfferne ned i en gryde. Her har du alle tiders fond til en god sovs. Til retten vil jeg foreslå timiankartofler.

Indsendt af
d.
09.10.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
09.10.06.
Kategori: