Fisk i ovn

Til 4 personer
  • 500 g mørksej (eller torsk)
  • 1 porre
  • 3 gulerødder
  • 1/4 l kaffefløde
  • 1 spsk olie
  • salt
  • peber
  • karry
  • 500 g kartofler
  • 2 løg
  • 1/4 knoldselleri
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk olie
  • salt
  • peber
  • bagepapir

Skræl kartofler og selleri, pil løgene, vask peberfrugten og fjern kernerne. Skær alle grøntsagerne i store tern. Bland olie med salt og peber. Kom grøntsagerne på et stort stykke bagepapir, og hæld olien over. Pak bagepapiret godt rundt om grøntsagerne, og kom dem i ovnen, i 1 time ved 200 grader. Rens, og snit porren i tynde ringe. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde ringe. Varm olien og svits karry. Tilsæt porre og gulerødder og steg et par minutter. Tilsæt kaffefløden, og kog det hele i cirka 10 minutter.
Kom fisken i et ildfast fad, fjern evt. ben. Hæld sovsen over og kom det hele i ovnen, også grøntsagerne, de sidste 30 minutter.

Indsendt af
d.
15.11.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.11.06.
Kategori: