Opskrift på mad i wok

Sprudlende hverdagsmad i wok. Kødet tilføres simpelt salte og syrlige nuancer, mens bouillonen forhindrer, at det bliver tørt. Retten kan evt. varieres ved at erstatte wokblandingen med forskellige, friske grøntsager.

Til 4 personer
  • 1 dl bouillon
  • 640 g kalkunkød i strimler
  • 2 tsk ingefær (friskreven)
  • 1 hvidløg (presset)
  • 1 1/2 spsk sojasauce
  • 1 ps wokblanding (á 750 gr.)
  • evt. ris eller nudler

Opvarm wokken, tilsæt bouillon og svits kalkunstrimlerne i 2-3 minutter.

Kom ingefær og hvidløg i wokken og lad det stege med. Ibland derpå soja og grøntsager. Lad det stege, indtil grøntsagerne er møre, men stadig har bid.

Server maden i wokken med f.eks. ris eller nudler til.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori: