Kold Hønsesalat

En kogt kold høne (pillet naturligvis), 1 dåse ananas, creme fraiche og lidt andet godt bruges til denne skønne hønsesalat.

Til 6 personer
  • 1 kg høne (kogt, pillet og afkølet)
  • 1 ds ananas i tern med saft
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  • lidt mayonnaise

pynt

  • tomater (i både)
  • agurk
  • citron (både)
  • salat (blade)

tilbehør

  • flute (eller butterdejsskaller)

Hønen koges, og kødet pilles i mindre stykker, og afkøles.
Dressingen laves af creme fraiche, der smages til med en hel dåse ananas, plus lidt saft, (pas på den ikke bliver for tynd), salt og mayonnaise. Derefter vendes hønsekødet i dressingen, og retten er nu klar. Kan serveres i portionsglas, i butterdejsskaller, eller flot arrangeret på et fad.

Bemærk:
Denne opskrift kan laves på samme måde med kyllingekød, eller kogt fisk.

Indsendt af
d.
13.12.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.12.06.
Kategori: