Thailandsk oksekød i kokosmælk
Oksekød brunes med lækre krydderier og kokosmælk og champignonskiver. Mens retten står og simrer breder der sig en skøn duft i hele køkkenet.
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk ingefær (friskhakket)
- 1/2 tsk chilipulver
- 1 knsp karry
- 200 g oksekød (i tynde strimler)
- 1 ds kokosmælk
- 250 g champignoner (i skiver)
- salt
- peber
- evt. stødt ingefær
Hvidløg og ingefær hakkes fint, og svitses i lidt olie, sammen med chilien og karryen. Kødet tilsættes, og brunes i krydderierne.
Kokosmælk og champignonskiverne tilsættes, og retten står og simrer 1-2 timer. Retten smages til med salt, peber, og evt. stødt ingefær, og chili.
Tilbehør: Ris, flutes og smør.