Thailandsk oksekød i kokosmælk

Oksekød brunes med lækre krydderier og kokosmælk og champignonskiver. Mens retten står og simrer breder der sig en skøn duft i hele køkkenet.

Til 2 personer
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk ingefær (friskhakket)
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 1 knsp karry
  • 200 g oksekød (i tynde strimler)
  • 1 ds kokosmælk
  • 250 g champignoner (i skiver)
  • salt
  • peber
  • evt. stødt ingefær

Hvidløg og ingefær hakkes fint, og svitses i lidt olie, sammen med chilien og karryen. Kødet tilsættes, og brunes i krydderierne.
Kokosmælk og champignonskiverne tilsættes, og retten står og simrer 1-2 timer. Retten smages til med salt, peber, og evt. stødt ingefær, og chili.

Tilbehør: Ris, flutes og smør.

Indsendt af
d.
16.12.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.12.06.
Kategori: