Mokka-fromage

Mokka-fromage er en spændende dessertvariant, som pyntes med flødeksum og kakao og gemmes på køl.

Til 4 personer
  • 6 blade husblas
  • 2 æggeblommer
  • 2 æggehvider
  • 4 spsk sukker
  • 1 tsk kakaopulver
  • 2 dl kaffe (meget stærk)
  • 50 g mørk chokolade
  • 2 1/2 dl piskefløde

Sæt husblas i blød i en skål med koldt vand. Pisk sukker og æggeblommer sammen. Lav stærk kaffe og lad den køle lidt, hvorefter husblasen smeltes deri. Tilsæt æggemassen. Hak chokoladen og pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til flødeskum. Vend hviderne og 3/4 af flødeskummet i æggemassen. Tilsæt også chokoladen. Pynt med flødeskum og kakao, og gem på køl.

Indsendt af
d.
07.01.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.01.07.
Kategori: