Frikadeller i ovn

Til 4 personer
  • 1 pk bacontern
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • 200 g champignoner
  • 1 løg
  • 1 ds cocktailpølser
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/4 l fløde
  • 1/4 l mælk

Frikadellerne steges som normalt. Baconen steges. Løg, peber og champignoner skæres i tern og svitses på panden sammen med baconen. Basilikum og oregano tilsættes. Lad det stege i cirka 5 minutter. De hakkede tomater, fløden og mælken tilsættes. Lad det småsimre i cirka 5 minutter. Læg frikadellerne i et ovnfast fad, og hæld sovsen over. Stil fadet i en forvarmet ovn, på 200 grader i 30-45 minutter. Serveres med ris.

Indsendt af
d.
15.01.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.01.07.
Kategori: