Pastagryde

Til 4 personer
  • 100 g pasta penne
  • vand
  • salt
  • 300 g kylling (f.eks. kyllingebryst eller rester fra en hel kylling)
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 gulerod
  • 100 g kålroe
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 2 tsk salvie
  • 1 1/2 dl vand
  • 1 terning hønsebouillon
  • 1 dl chilisauce
  • 100 g grønne bønner
  • lidt persille til pynt

Pastaen koges i vand og salt (følg anvisningen på pakken). Kyllingekødet skæres i strimler, og brunes i fedtstoffet i en gryde. Salt og peber tilsættes.

Gulerod og kålrabi skrælles og skæres i tynde strimler.

Tilsæt dåsetomater, vand, chilisauce, bouillonterning, gulerod og kålrabi til gryden. Lad det hele simre under låg i 5 minutter.

Grønne bønner og salvie tilsættes og retten koger yderligere 5 minutter.

Den kogte pasta røres i gryden. Drys med hakket persille inden servering.

Indsendt af
d.
19.01.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
19.01.07.
Kategori: