Hindbærdessert med græsk yoghurt
En nem lille og skøn dessert med græsk yoghurt, sukker og frosne hindbær.
- 1/2 l græsk yoghurt 10%
- 300 g frosne hindbær
- 5 spsk rørsukker
- 1 tsk vaniljesukker
Hæld de frosne hindbær i en gryde, og tilsæt cirka en deciliter vand.
Tænd for varmen og lad bærrene koge meget stille i cirka 10 minutter.
Rør 2 spiseskefulde kartoffelmel ud i koldt vand, så lidt som muligt, og når melet er opløst, hældes det forsigtigt, under omrøring, ned i hindbærrene. Det må endelig ikke koge, så tag gryden af kogepladen, så snart blandingen er klar. Kom dernæst sukkeret og vaniljesukkeret i, og rør godt, men blidt. Hæld denne tynde grød i en skål, og drys et tyndt lag sukker over, så det ikke danner hinde.
Kom cirka 2 spiseskefulde græsk yoghurt i et højt dessertglas, og et par gode skefulde hindbærgrød ovenpå. Sundt og lækkert.