Kyllingesalat med æble og bladselleri

Lav en dejlig kyllingesalat som pålæg til godt brød.

Til 4 personer
  • ca. 250 g kogt kyllingekød (eller stegt)
  • 1 avocado i terninger
  • citronsaft
  • 1 æble (skrællet og i terninger)
  • 2 stængler bladselleri i meget små terninger
  • 2 spsk kapers
  • 100 g creme fraiche
  • ca. 87 g græsk yoghurt
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk sukker
  • evt. lidt citronsaft
  • 1 bdt dild (klippet)
  • brød (tilbehør)

Skær det kolde kyllingekød i ikke alt for store terninger. Gør det samme med avocado, bladselleri og æble. Dryp citronsaft over, så de ikke bliver mørke. Rør de to surmælksprodukter sammen med sukker og karry, og smag til med salt og peber, og evt. lidt citronsaft.
Hæld de øvrige ingredienser i, sammen med masser af hakket dild. Gem lidt til pynt. Spis salaten på ristet brød, i en sandwichbolle, eller servér anrettet til en forret.

Indsendt af
d.
26.01.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.01.07.
Kategori: