Svinemørbrad i creme fraiche sauce
Hvis du ikke helt ved hvordan du skal tilberede din svinemørbrad foreslår vi at du laver denne lækre ret med svinemørbrad i creme fraiche sauce.
- 600 g svinemørbrad
- 1 bk frisk basilikum
- smør til stegning
- salt
- peber
- 2 dl bouillon
- 1 spsk sojasauce
- 2 1/2 fed hvidløg (pressede)
- 2 dl creme fraiche 38%
- 1 spsk hvedemel rørt i 2 spiseskefulde vand
Pynt
- frisk basilikum
1. Skær mørbraden i 1½ cm tykke skiver og bank dem lidt ud.
2. Snit basilikumbladene i strimler.
3. Brun mørbradbøfferne nogle stykker ad gangen i smør på en pande. Krydr dem med salt og peber. Læg dem derefter i en gryde.
4. Tilsæt bouillon, soja og hvidløg. Braiser (kog ved svag varme) mørbradbøfferne, under låg, i cirka 10 minutter.
5. Rør creme fraiche i, og lad det koge op.
6. Tilsæt meljævningen, og lad retten koge et par minutter.
7. Rør halvdelen af det snittede basilikum i retten. Hæld retten i et flottere fad, og drys resten af basilikumbladene over.