Kalkunsnitzel

Til 2 personer
  • 2 kalkunschnitzler
  • saft af 1/2 citron
  • 1 løg i tynde skiver
  • 125 g champignoner (renset og i skiver)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bdt persille (hakket)
  • 1 spsk olie
  • 2 1/2 dl skummetmælk
  • ca. 1 spsk mel til jævning

Snitzlerne dryppes med citron, og marinerer i cirka 30 minutter.

Tørres i køkkenrulle, og brunes hurtigt på en varm pande i det halve fedtstof. Lægges i et ildfast fad. Løg brunes i resten af olien, og champignon, hvidløg og persille tilsættes, og dampes med. Tilsæt det meste af mælken. Koges op. Resten af mælken og melet rystes til jævning, og der jævnes, og smages til, med salt og peber. Hældes over kalkunschnitzlerne. Sættes i ovnen i cirka 30 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
17.02.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.02.07.
Kategori: