Saigon gullaschsuppe

En suppe med friske grøntsager og kød i tern. Serveres ovenpå kogte nudler.

Til 4 personer
  • 250 g oksekød i tern
  • 1 løg
  • 100 g gulerødder
  • 1 l hønsefond
  • 3 ds tomatpuré á 70 gram
  • 1/4 l fløde
  • 1 knsp frisk timian
  • 1 tsk grøn karrypasta
  • en lille smule chilisauce
  • ca. 100 g grøntsager (til wok)
  • ca. 50 g nudler
  • salt
  • peber

Svits det hakkede løg i en gryde, tilsæt kødet og brun det. Kom timian i, og 1 liter fond tilsættes. Lad retten stå en halv time og simre, hvorefter, der tilsættes gulerødder, tomatpuré, chili, fløde og karrypasta. Retten står 20 minutter og simrer. Kom de friske grøntsager i, og lad det simre videre til retten er færdig.

Kom lidt kogte nudler i en dyb tallerken eller skål, og hæld suppen over.

Indsendt af
d.
20.02.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.02.07.
Kategori: