Karrysuppe - Opskrift på karrysuppe

En rigtigt godt krydret suppe med forårsløg og rejer til. Man kan bruge kyllingestrimler i stedet for rejer hvis man bedre kan ldie det på den måde.

Til 4 personer
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 1 rød chili (frisk)
  • 1 fed hvidløg
  • 10 g ingefær
  • 2 tsk tomatpuré
  • 1/2 spsk olie
  • 1 ds kokosmælk (evt. light)
  • 4 dl bouillon
  • 4 forårsløg
  • 200 g rejer (pillede)
  • salt
  • peber
  • frisk koriander

Tilbehør

  • frisk koriander
  • brød

Sautér karrypasta, finthakket chili (uden frø og mellemvægge), hvidløg og ingefær, samt tomatpuré, i en gryde. Tilsæt kokosmælk og bouillon, og lad suppen simre i fem minutter. Smag til med salt og peber, tilsæt fintsnittede forårsløg og rejer. Servér med friske korianderblade og brød til.

Som hovedret:
Læg en stor skefuld friskkogte ris i fire dybe tallerkner, og fordel suppen omkring risene. Nudler i suppen er også lækkert. Prøv også kyllingestrimler i stedet for rejer.

Indsendt af
d.
13.03.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.03.07.
Kategori: