Pastasauce

Til 4 personer
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 stilke bladselleri
  • 4 spsk smør
  • 1 ds flåede tomater
  • 1/2 tsk sukker
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk basilikum
  • 1/2 tsk peber
  • 1 knsp cayennepeber
  • 1 1/2 dl madlavningsfløde
  • evt. 2 blade basilikum til pynt

Pil løg og skræl gulerødder. Hak bladselleri, løg og gulerødder fint. Smelt smøret i en gryde og svits bladselleri, løg og gulerødder heri. Tilsæt flåede tomater, sukker og krydderier. Lad pastasaucen koge under låg ved svag varme i en halv time. Rør rundt af og til.

Blend pastasaucen i en blender eller food processor. Hæld den tilbage i gryden og tilsæt madlavningsfløde. Lad saucen koge i et par minutter og smag til med salt og peber.
Der kan evt. tilsættes rejer eller andre skaldyr, hvis du ikke ønsker pastasaucen vegetarisk.

Indsendt af
d.
06.04.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.04.07.
Kategori: