Vegetar lasagne

En vegetarlasagne som beivser at vegetarmad kan være mindst lige så lækkert som retter der indeholder kød. Let at lave og smager skønt.

Til 3 personer
  • 2 løg
  • olie til stegning
  • 2 ds hakkede tomater
  • 2 bouillonterninger
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • lidt salt
  • peber
  • 250 g hytteost
  • 9 lasagneplader
  • evt. salat

Løg hakkes og svitses i olie, i en gryde. Resten af ingredienserne (undtagen hytteosten) kommes i, og det hele koger i 20 minutter ved svag varme. Lad det køle lidt af og rør hytteosten i.

Hæld lidt af kødsovsen i et ildfast fad, og læg lasagneplader ovenpå. Fortsæt med dette, indtil du har fået et par lag, afslut med kødsovs.

Sæt fadet i ovnen, og varm i 30 minutter ved 200 grader. Det er godt at servere grøn salat til.

Indsendt af
d.
11.04.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.04.07.
Kategori: