Enkel og hurtig Pastasalat

Lav en god pastasalat med mulighed for sennepsdressing til hvis det ønskes.

Ingredienser

Dressing

Fedtfattig

Det er naturligvis ikke et krav, men jeg har fundet at denne ret fungerer bedst hvis man bruger den type pastaskruer der er blandet af alm. skruer, spinat, og tomat skruer (og muligvis nogle flere typer).

Kog pastaskruerne efter anvisningerne på posen. Imens kan man tilberede dressingen, hvis man ønsker at bruge den, den kan springes over hvis man ikke gider eller har tingene.

Dressing: Kom senneppen op i en lille skål tilsæt vineddike, og rør rundt til det danne en pæn jævn brun sovs uden klumper, tilføj nu olien (helst oliven olie men al olie kan bruges) som tilføres under omrøring til sovsen har den konsistens man synes om.

Når pastaen er færdigkogt, hældes den op i et dørslag og afdryppes grundigt. Herefter hældes den tilbage i gryden (hvis den ellers er tør).

Tilsæt nu dressingen (hvis man ønsker at bruge den, eller hældes lidt olivenolie over (eller hvad olie man nu har ved hånden) kom en håndfuld tørret oregano i, og rør rundt til det er jævnt fordelt.

Tilsæt det koncentrerede tomatpure og Sambal Oelek, og rør det rundt til det er jævnt fordelt over det hele. Hvis man ønsker det kan man nu tilsætte diverse ekstra ting man har lyst til, f.eks. peberfrugter o.s.v. Retten kan bestemt spises som den er. Salaten kan spises både varm og kold.

Indsendt af
d.
30.03.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.